Cateno Minecraft Server

Uw eigen server

Uw Minecraft VPS is een volledige private server en draait onder MineOS. Hierdoor heeft u een volledig eigen geisoleerde MineOS VPS omgeving in eigen beheer. Via ons klantenpaneel kunt u direct bij de console van uw VPS komen zodat u een toetsenbord, muis en monitor op afstand heeft.

Simpel

Als u de VPS voor de 1e keer start, laadt de Minecraft server installatie die u met een paar simpele stappen via uw klantenpaneel naar wens zelf kunt inrichten. Met een paar stappen is uw Minecraft server binnen 5 minuten online. De minecraft server is vervolgens te beheren via http://ip.adres/admin/ waar u o.a. snapshots en backups voor uw server kunt instellen. Zie ook onze Installatiehandleiding (indien gewenst doen wij deze installatie kosteloos voor u).

Geen verplichtingen

U gaat bij ons geen langdurige verplichtingen aan, onze diensten zijn maandelijks opzegbaar en gewoon te betalen via iDeal, Paypal of per factuur. In combinatie met de code krijgt u de 1e maand 80% korting op de VPS.

Nu eerste maand 80% korting !!, gebruik coupon code UTI7ZGOVJ3B51L3X bij uw bestelling.
Voldoet de server niet aan uw verwachtingen, kunt voor het einde van de maand opzeggen zonder extra kosten en verplichtingen.
Neem ook eens een kijkje op onze publieke Minecraft server, server adres: public.minecraft.cateno.net

Bestel een Minecraft VPS

Nu tijdelijk voor maar €2,50 per maand!

MINECRAFT VPS SMALL
€ 2,50 / maand

  1 CPU core
  384MB RAM
  10GB Harddisk
  1 IP Adres

MINECRAFT VPS MEDIUM
€ 5,99 / maand

  1 CPU core
  1024MB RAM
  50GB Harddisk
  1 IP Adres
MINECRAFT VPS LARGE
€ 14,99 / maand

  2 CPU cores
  2048MB RAM
  100GB Harddisk
  1 IP Adres
MINECRAFT VPS EXTRA LARGE
€ 24,99 / maand

  4 CPU cores
  4096MB RAM
  200GB Harddisk
  1 IP Adres
Na het bestellen van de Minecraft kunt u deze zelf activeren en via de console inloggen om de setup af te ronden. Elke VPS wordt vervolgens voor de eerste keer met een installatie ISO gestart waarbij u een aantal stappen moet doorlopen, waardoor u deze naar eigen wens kunt indelen en configureren. Indien u hulp nodig heeft met het klaar zetten en installeren van de VPS helpen wij u natuurlijk graag.